Pokud jste milovníky dobrého jídla, tak právě pro Vás přinášíme občas zajímavé recepty jídel tak jak je máme rádi. Dnes jsme dostali chuť na pstruha.
Ingredience:
pstruh
máslo
kmín
hladká mouka
mletý pepř
sůl
olej
petržel
Pstruhy nejdříve důkladně omyjeme a osušíme. Poté pstruhy osolíme z obou stran a prosolíme i zevnitř. Lehce opepříme a okmínujeme. Otvor uzavřeme a spíchneme párátky. Poté pstruhy lehce poprášíme hladkou moukou. Pokud se vám nevejdou na pánev, můžete použít pekáč. Rozehřejte asi 100g másla, aby se nepřipékalo, můžete přidat lžíci oleje. Pstruhy opečte z každé strany 5 až 10minut, podle velikosti ryby. Hotové pstruhy posypte petrželkou, doplňte přílohou (nejlépe vařené brambory), rajčaty a doporučujeme přidat bylinkové máslo, které jídlu dodá zajímavou příchuť.
Dejte nám prosím vědět, zda Vám jídlo chutnalo. Přejeme dobrou chuť.
Napsat komentář